Източник и видео: Novini.bgБлагодаря на патриарха и Светия Синод, че се

...
Източник и видео: Novini.bgБлагодаря на патриарха и Светия Синод, че се
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Полицията няма място в църквите, но редът трябва да се спазва

Източник и видео: Novini.bg

" Благодаря на патриарха и Светия Синод, че се съобразиха с настояването на държавното управление и щаба. За нас, които би трябвало да изпълняваме ограниченията, написани от г-н Кирил Ананиев, щеше да е доста мъчно, в случай че това не беше станало. Искам да уточня на първо масто, че Министерство на вътрешните работи има за цел да помогне да зищити живота и здравето на българските жители.

Искам да прикани всички жители да бъдат съпричастни с нашите апели ", каза главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.

" Православните храмове в България са към 4000, стана ясно на брифинга. Мястото на чиновниците на Министерство на вътрешните работи обаче не е вътре.

Движението на човешкия поток би трябвало да е еднопосочен, да се съблюдава отдалеченост, в храмовете да се позволяват хора, когато не се основава риск за разпространяване на болест. ", добави Иванов.

Главсекът на Министерство на вътрешните работи осведоми, че обяснението почивни дни няма да важи.

По думите му е разпоредено на всички регионални дирекции да създадат срещи с локалните митрополити да уточнят къде ще бъдат литургиите.



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и тех
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР